HULPMIDDELEN

KLASSIEKE TOILETSTOEL

Deze klassieke toiletstoel is voorzien van een skai bekleding voor optimale hygiƫne en comfort. De zit kan eenvoudig worden rechtgezet waardoor de toiletemmer met handvat makkelijk verwijderd kan worden.

KRUKKEN

Behalve het aantrekkelijke ontwerp van deze krukken, zijn ze ook nog eens zeer ergonomisch ontworpen. Iedere kruk kan op de juiste hoogte van de gebruiker worden ingesteld, zodat de kruk perfect bij jou past. De gaten om de kruk in hoogte te verstellen, bevinden zich aan de onderkant van de kruk. Dit zorg ervoor dat de kruk zijn elegante design behoudt. Naast de gaten om de hoogte van de kruk te verstellen, is er ook nog een sluitring onderaan de kruk bevestigd. Dit zorgt voor extra veiligheid.

DRIEWIELFIETS

Deze driewielfiets is ontworpen voor volwassenen die graag langere afstanden rijden. Hij beschikt over een retrolook door zijn bruine banden en frame. Met de standaard rieten mand op het bagagerek is het handig om boodschappen tedoen.


Het zadel en stuur zijn aanpasbaar aan de wens van de gebruiker. Er zijn zelfs verschillende modellen van het stuur beschikbaar. De Vintage is uitgerust met een parkeerrem, en optioneel kunnen er achteraan schijfremmen verkregen worden. Door het lage frame is het voor gebruikers makkelijk om op en af te stappen.